• صفحه اصلی
  • مرور
    • شماره جاری
    • بر اساس شماره‌های نشریه
    • بر اساس نویسندگان
    • بر اساس موضوعات
    • نمایه نویسندگان
    • نمایه کلیدواژه ها
  • اطلاعات نشریه
    • درباره نشریه
    • اهداف و چشم انداز
    • اعضای هیات تحریریه
    • اصول اخلاقی انتشار مقاله
    • بانک ها و نمایه نامه ها
    • پیوندهای مفید
    • پرسش‌های متداول
    • فرایند پذیرش مقالات
    • اخبار و اعلانات
  • راهنمای نویسندگان
  • داوران
  • تماس با ما
 
  • ورود به سامانه ▼
    • ورود به سامانه
    • ثبت نام در سامانه
  • English
صفحه اصلی فهرست مقالات مشخصات مقاله
  • ذخیره رکوردها
  • |
  • نسخه قابل چاپ
  • |
  • توصیه به دوستان
  • |
  • ارجاع به این مقاله ارجاع به مقاله
    RIS EndNote BibTeX APA MLA Harvard Vancouver
  • |
  • اشتراک گذاری اشتراک گذاری
    CiteULike Mendeley Facebook Google LinkedIn Twitter
مجله علمی- پژوهشی اکوفیزیولوژی گیاهی
arrow مقالات آماده انتشار
arrow شماره جاری
شماره‌های پیشین نشریه
دوره دوره 10 (1397)
دوره دوره 9 (1396)
دوره دوره 8 (1395)
دوره دوره 7 (1394)
شماره شماره 23
شماره شماره 22
شماره شماره 21
شماره شماره 20
دوره دوره 6 (1393)
دوره دوره 5 (1392)
دوره دوره 4 (1391)
دوره دوره 3 (1390)
شاملو, علی, روزبهانی, آرش. (1394). اثر کاربرد آمینو اسید و عناصر ریز مغذی بر رنگدانه های فتوسنتزی و عملکرد لوبیا قرمز (Phaseolus vulgaris L.). مجله علمی- پژوهشی اکوفیزیولوژی گیاهی, 7(21), 136-150.
علی شاملو; آرش روزبهانی. "اثر کاربرد آمینو اسید و عناصر ریز مغذی بر رنگدانه های فتوسنتزی و عملکرد لوبیا قرمز (Phaseolus vulgaris L.)". مجله علمی- پژوهشی اکوفیزیولوژی گیاهی, 7, 21, 1394, 136-150.
شاملو, علی, روزبهانی, آرش. (1394). 'اثر کاربرد آمینو اسید و عناصر ریز مغذی بر رنگدانه های فتوسنتزی و عملکرد لوبیا قرمز (Phaseolus vulgaris L.)', مجله علمی- پژوهشی اکوفیزیولوژی گیاهی, 7(21), pp. 136-150.
شاملو, علی, روزبهانی, آرش. اثر کاربرد آمینو اسید و عناصر ریز مغذی بر رنگدانه های فتوسنتزی و عملکرد لوبیا قرمز (Phaseolus vulgaris L.). مجله علمی- پژوهشی اکوفیزیولوژی گیاهی, 1394; 7(21): 136-150.

اثر کاربرد آمینو اسید و عناصر ریز مغذی بر رنگدانه های فتوسنتزی و عملکرد لوبیا قرمز (Phaseolus vulgaris L.)

مقاله 11، دوره 7، شماره 21، تابستان 1394، صفحه 136-150  XML
نوع مقاله: مقاله پژوهشی
نویسندگان
علی شاملو؛ آرش روزبهانی email
گروه زراعت واصلاح نباتات، واحد رودهن، دانشگاه آزاد اسلامی، رودهن، ایران
چکیده
به منظور بررسی اثر کاربرد آمینو اسید و عناصر ریز مغذی آهن و روی بر رنگدانه های فتوسنتزی برگ و عملکرد لوبیا قرمز رقم اختر، آزمایشی به صورت اسپیلت پلات در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با سه تکرار در مزرعه تحقیقاتی اداره منابع طبیعی گیلاوند از توابع شهرستان دماوند، در سال 1392 انجام شد. در این آزمایش تیمار کاربرد آمینواسید با سطوح شاهد، محلول پاشی آمینواسید (1درهزار)، کاربرد خاکی آمینواسید (محلول دهی با غلظت 3درصد) و تیمار کاربرد عناصرریز مغذی با سطوح شاهد، محلول پاشی نانو ذرات آهن و روی (2درهزار)، کاربرد خاکی نانو ذرات آهن و روی (5کیلو گرم در هکتار محلول در آبیاری)، محلول پاشی کلات آهن و روی(2درهزار)، کاربرد خاکی کلات آهن و روی ( 5کیلوگرم در هکتار محلول در آبیاری)، به ترتیب به عنوان عامل‌های اصلی و فرعی در نظر گرفته شده اند. تیمارها در سه مرحله هشت برگی ، قبل از گلدهی و غلاف دهی گیاه اعمال شدند. نتایج نشان داد کاربرد آمینو اسید به صورت خاکی باعث افزایش عملکرد و اجزای عملکرد لوبیا می شود. همچنین با کاربرد عناصر ریز مغذی آهن و روی مشاهده گردید محلول پاشی کلات آهن و روی باعث افزایش رنگدانه های فتوسنتزی و عملکرد و اجزای عملکرد لوبیا شد. کاربردآمینو اسید و عناصر ریزمغذی آهن و روی تاثیر بسزایی در افزایش میزان مجموع کلروفیل ها و کاروتنوئید داشت، ضمن اینکه  کاربرد خاکی اسید آمینه و محلول پاشی کلات عناصر ریز مغذی آهن و روی نسبت به سطوح دیگر آنها در این محصول موثر تر بود. 
کلیدواژه‌ها
آهن؛ روی؛ کلروفیل؛ اجزای عملکرد
اصل مقاله

لطفا برای دسترسی به اصل مقاله به نشانی http://pubj.ricest.ac.ir/ مراجعه کنید

آمار
تعداد مشاهده مقاله: 1,429
صفحه اصلی | واژه نامه اختصاصی | اخبار و اعلانات | اهداف و چشم انداز | نقشه سایت
ابتدای صفحه ابتدای صفحه

Journal Management System. Designed by sinaweb.